miércoles, 11 de marzo de 2015

BENVINGUTS !!!



BIENVENIDOS!!
A mis 56 años y estudiando en la UOC, el GRADO DE HUMANIDADES, comienzo un blog para comentar, opinar y aportar algo sobre todo este mundo que nos rodea, muy complicado, difícil y pesado de llevar, en muchos temas pero también con su lado optimista, a través de una de las nuevas tecnologías que nos ofrece internet. El disparador de salida para haberme embarcado en esta nueva singladura ha sido la asignatura que comienzo este semestre y que es:
"ESCRITURAS HIPERTEXTUALES"
 Espero que me ayude a abrirme a un mundo de nueva posibilidades, contactos y descubrimientos.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
BENVINGUTS!!
Als meus 56 anys i estudiant a la UOC, el GRAU D'HUMANITATS, començo un blog per comentar, opinar i aportar quelcom sobre tot aquest món que ens envolta, molt complicat, difícil i feixuc en molts temes però també amb el seu costat de caire optimista, a través d'una de les noves tecnologies què ens ofereix internet . El disparador de sortida per haver-me embarcat en aquesta nova singladura, ha estat l'assignatura que començo aquest semestre i què és: 
"ESCRIPTURES HIPERTEXTUALS"
 Espero que m'ajudi a obrir-me a un món de noves possibilitats, contactes i descobriments.

3 comentarios:


  1. M’ha agrada la fotografia que has triat. La veritat que diu molt, i en molts sentits. Un nou començament per anar a descobrir nous horitzons com es va fer amb l’època de les “descobertes” del nou món. I mitjançant la navegació perquè dins la xarxa és com estar amb un vaixell que et va portant per les diferents portes cap a la informació que volem cercar i trobar. Però també amb la pro de si trobarem una bona mar i bons vents que ens portin cap allà on volem. És veritat que molts cop sabem d’on sortint però quan, com i quant arribarem al destí es presenta molt borrós i poc definit.

    ResponderEliminar
  2. Benvingut Josep. Felicitats pel nou bloc i salutacions!
    "Les veles s'inflaran!"

    ResponderEliminar
  3. Enhorabona pel teu bloc Josep,
    Què hi té a veure l'edat si allò que compten són les ganes d'aprendre? Ànims que a la nostra edat som un filó econòmic interessant per la casa!!! Potser si que ens jubilarem a la UOC però i què?
    De moment et convido a la llar dels “jubilats” a: http://rosabassas.blogspot.com.es/
    Rosa Bassas


    ResponderEliminar